Smetak & Smekraft

Vi är glada över att kunna presentera två nya hemsidor som vi har skapat till våra kunder, Smetak och Smekraft! Båda företagen ville ha moderna och användarvänliga hemsidor som skulle ge deras besökare en tydlig översikt av deras tjänster och produkter.

För Smetak, som är specialiserade på byggservice, ville vi skapa en hemsida som framhäver deras erfarenhet och kompetens. Vi använde oss av starka bilder och tydliga texter för att ge en överblick av deras tjänster, och gjorde hemsidan lätt att navigera för besökarna.

Visa hemsidan

För Smekraft, som är experter på solenergi, ville vi skapa en hemsida som skulle ge en känsla av miljömedvetenhet och hållbarhet. Vi använde oss av en lugn och naturlig färgpalett och infogade bilder som förmedlade känslan av att vara i harmoni med naturen. Hemsidan har också en mycket tydlig och användarvänlig navigering som gör det enkelt för besökarna att hitta den information de behöver.

Visa hemsida

Vi är stolta över att ha fått chansen att hjälpa både Smetak och Smekraft med deras nya hemsidor, och vi önskar dem båda all framgång med sina verksamheter. Om du också är intresserad av att ha en modern och användarvänlig hemsida, tveka inte att kontakta oss.

Vi är experter på att skapa skräddarsydda hemsidor som passar just dina behov.